Surinaamse ei salade_LR

Kom de winter door met de toppings King Cuisine!

King Cuisine heeft van alles in huis om dit jaar weer optimaal te genieten van de winter. Onze diverse bruschetta’s, salades en tapenades geven net dat beetje extra aan een gerecht/hapje of broodje!  Wat dacht je bijvoorbeeld van een Pittige kipsalade gemaakt van stukjes kip, prei en gember. Lekker voor op een goudbruin gebakken stokbroodje. Of onze Surinaamse scharrelei salade gemaakt van grove stukjes scharrelei met een Surinaams tintje dankzij een pittig pepertje op toast van oerbrood!

 

Maar ook onze Bruschetta’s zorgen voor een ware smaaksensatie;

  • Probeer de Bruschetta Pomodori, deze grove topping van tomaat is op smaak gebracht met zwarte olijven, knoflookschijfjes en basilicum. In een handomdraai creëer je een heerlijk voorgerecht door het op een geroosterd stokbroodje te serveren, maar het smaakt ook uitstekend als topping op een vers witvisje!
  • Liever een andere combinatie? Probeer dan onze Bruschetta Rucola gemaakt van rucola, zachte kaas, Parmezaanse kaas, gele paprika, basilicum en noten op een stokbroodje gerookte zalm. Deze Bruschetta is daarnaast ook heerlijk te gebruiken als smaakmaker door een frisse Pastasalade als bijgerecht!


Kortom keus genoeg!