sfeer_gamba_knoflook_chili_saus

Al ruim 40 jaar lang staat King Cuisine voor

Tasty food 4 every moment!

Over King Cuisine

Wie zijn wij?

King Cuisine is een onafhankelijke, innovatieve producent van koelverse internationale specialiteiten. King Cuisine is een graag geziene gast in de internationale keuken. Al vier decennia lang zetten wij de lekkerste producten op tafel: heerlijke salades, pesto’s, bruschetta’s, tapenades, chutney’s, sauzen, olijven en allerlei borrelhapjes van over de hele wereld. Er is dus altijd een ideale bite voor elke gelegenheid, bijvoorbeeld voor bij de bbq of een tapasavond, als aperitief voor een diner of als smaakoppepper op een feestje.

Je vindt ons overal

King Cuisine levert door heel Europa aan grote retailers, foodservicebedrijven en grossiers.

We streven ernaar om een rijk en gevarieerd smaakpalet te bieden aan onze klanten en voeren een ruim geoutilleerd assortiment om eindgebruikers in geheel Europa kennis te laten maken met de internationale keuken. De internationale keuken zit in ons DNA. Daarnaast zijn we pittig van aard, maar wel met een vleugje Hollandse nuchterheid.

Het is onze missie om voor elk eetmoment een smaakvol, variërend en ‘passend’ gerecht te kunnen bieden, vandaar ons krachtige korte mission statement:

“Tasty food 4 every moment.”