Sfeerfoto van groene en zwarte olijven met plakjes chorizo van King Cuisine
  • De onweerstaanbare gezonde bite

Voor elke gelegenheid een olijf

Van nature groeien olijfbomen in de landen rond de Middellandse zee. Olijven zijn daar het belangrijkste landbouwproduct. Wat maar weinig mensen weten is dat groene olijven eigenlijk onrijp zijn. Ze hebben daardoor stevig vruchtvlees. Zwarte olijven zijn zachter, sappiger en bevatten meer olie omdat deze rijp zijn.

Het eten van een portie olijven is een goede manier om gezond te snacken. Olijven bevatten hoge concentraties vitamines en mineralen en ook zijn ze rijk aan onverzadigde vetzuren. De olijven van King Cuisine worden op een bijzondere manier gemarineerd en zijn er in allerlei kleuren, soorten en maten. Door de bijzondere bereidingswijze is de smaak niet zout en zuur, maar zacht en mild bitter.

Je kan onze olijven op vele verschillende manieren gebruiken. Zo zijn onze groene knoflook olijven een goede smaakmaker in je pastasaus en zijn onze chili olijven of gemengde olijven met plakjes chorizo heerlijk als topping op je pizza. Maar je kan het natuurlijk ook simpel houden door onze gevulde olijven te serveren als voorgerecht of door ze in je salade te doen!