Sfeerfoto van groene en zwarte olijven met chorizo plakjes van King Cuisine
KING CUISINE
DE TOTAALAANBIEDER VAN INTERNATIONALE
KOELVERSE SPECIALITEITEN VOOR RETAIL EN FOODSERVICE

Al 40 jaar de wereld in huis

King Cuisine is een onafhankelijke, innovatieve producent van koelverse internationale specialiteiten, onderverdeeld in vier categorieën: Appetizers, Cooking, Hummus & Dip, Olijven en Topping. Wij leveren aan retailers en het Foodservice segment in Europa.

Voor elk moment

Wij streven ernaar om voor elk gebruiksmoment een passend product te voeren en eindgebruikers in geheel Europa een smaakvolle ervaring te bieden.  Door het uitbouwen van goede klantrelaties, onze professionele aanpak en de hoogwaardige kwaliteit van onze koelverse producten is King Cuisine dé totaalaanbieder voor Retail en Foodservice in Europa om mensen te verrassen op elk moment van de dag. Vandaar ons mission statement: Tasty Food 4 Every Moment.

Eigen merken & private labels

Naast de diverse A-merken die wij in eigen beheer voeren (o.a. King Cuisine en Dip’t) is King Cuisine een internationaal gerespecteerde specialist in private labels. Zo faciliteren wij de grootste supermarktketens met de ontwikkeling en realisatie van complete, geoptimaliseerde productlijnen. Hieronder lees je meer over onze dienstverlening.

De Succesfactor bij King Cuisine

King Cuisine is genomineerd voor De Succes Award 2015! Wij zijn winnaar in de branche Koelverse specialiteiten.

Sinds 2012 wordt het Nationale Business Succes Award toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Het is de grootste ondernemersprijs van Nederland en tevens de enige Awardverkiezing met een eigen TV-programma. De branchewinnaars komen hierin aan het woord en delen hun visie op succes.

Bekijk hier het filmpje van De Succesfactor bij King Cuisine.

Onze productielocatie in Tilburg is BRC Level A en IFS gecertificeerd, de hoogste niveaus binnen deze certificeringen. Hiermee kunnen wij onze klanten garanderen dat wij voldoen aan strenge eisen ten aanzien van hygiëne en voedselveiligheid.

Diensten

Van co-creatie tot complete ontzorging

Bij King Cuisine streven wij altijd naar een optimale ontzorging van onze klanten. Onze service reikt daarom veel verder dan slechts de levering van smaakvolle producten, vervaardigd met veel passie en ambacht.

Fulfilment

Zo voorzien wij onze grote klanten van complete productlijnen en assortimenten en ontwikkelen in nauwe samenwerking nieuwe producten. Naast deze assortimentsoptimalisatie nemen wij het ontwerp, de signing en de packaging graag voor onze rekening. Wij zijn uiterst bedreven in het ontwikkelen en produceren van private labels. Daarnaast ondersteunen wij onze afnemers met de profilering van onze producten op specifieke beurzen, met productdesign, fotografie, productgerelateerde teksten, recepten etc.

Onze mogelijkheden zijn oneindig. In een persoonlijk gesprek bekijken we graag samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Huismerken

‘A-merk onder de private labels’
King Cuisine is altijd bezig met het ontwikkelen van innovatieve concepten. Deze nieuwe concepten introduceren wij bij onze klanten. Aangezien het versschap in Nederland aan de huismerken toebehoort, zetten wij die producten dus als private labels in deze markt.

Thuis in elke supermarkt!
Internationaal voeren we naast onze private labels diverse eigen A-merken. Dus in het buitenland ligt onze focus meer op ons eigen merkportfolio, terwijl we in Nederland echt een private label producent zijn.
 Op die manier kun je als producent ervoor zorgen dat je voor verschillende klanten echt een prettige partner bent die meedenkt en verrast.

 King Cuisine wordt daarom wel het ‘A-merk onder de private labels’ genoemd.

 

Onze merken

King Cuisine beschikt over een uitgebreid merkportfolio. Stuk voor stuk merken die wij in eigen beheer op de markt hebben gezet en waarvan we alle facetten – van productontwikkeling tot packaging en branding – in eigen handen hebben.

Premium Foodservice brand
Speciaal voor het het Foodservice kanaal voeren wij ons premium merk King Cuisine Professional. Onder deze merknaam bedienen wij horeca, bedrijven en instellingen en industrie met de beste producten en laatste innovaties in grootverbruikverpakkingen.

KingCuisine_KingCuisine
KingCuisine_Tapas
KingCuisine_KingsBest
KingCuisine_Dipt
KingCuisine_KingProf
KingCuisine_cookingFriends